×

The Best Of

Kan dat eigenlijk, een best of-show voor een band die geen eigen materiaal speelt? Wel als je The Dutch Eagles bent! Nederlands meest succesvolle tribute band viert 10 jaar on the road! The Dutch Eagles zijn uitgegroeid tot de ultieme vertolkers van het oeuvre en de sound van de Eagles, hun invloeden en solowerk en hun genre-genoten. Uniek en herkenbaar. Exact zoals u het kent én toch met een eigen gezicht. In navolging van het 40-jarige bestaan van de Eagles leek het de mannen een tof idee om ook bij hun eigen jubileum stil te staan. Best tof…
Een CD + DVD vol hoogtepunten uit het werk van The Dutch Eagles betekent natuurlijk: veel Eagles, maar ook hoogtepunten uit door de Eagles beïnvloed werk en persoonlijke favorieten die afgelopen jaren zijn gespeeld. En wist u dat er nog steeds songs van de Eagles zijn die The Dutch Eagles niet eerder speelden?
In de afgelopen tien jaar hebben The Dutch Eagles met vier verschillende avondvullende producties langs de Nederlandse theaters getourd en met veel plezier en succes voor ruim 250.000 enthousiaste bezoekers opgetreden. Daarnaast speelden ze in het buitenland, traden ze op voor radio en tv en werkten ze samen met grote namen uit de muziekwereld.

Tracklist CD

1. Doolin Dalton
2. Peaceful Easy Feeling
3. Ventura Highway
4. New Kid in Town
5. Try and Love Again
6. Carry On
7. Hotel California
8. I Can’t Tell You Why
9. Bitter Creek
10. Old Man
11. Rocky Mountain Way
12. Reelin’ in the Years
13. Go Your Own Way
14. The Last Resort
15. Take it Easy

Tracklist DVD

1. Doolin Dalton
2. Peaceful Easy Feeling
3. Ventura Highway
4. New Kid in Town
5. Try and Love Again
6. Life’s Been Good
7. The Sad Café
8. Carry On
9. Wasted Time Reprise
10. Hotel California
11. I Can’t Tell You Why
12. Bitter Creek
13. Old Man
14. Witchy Woman
15. Rocky Mountain Way
16. Reelin’ in the Years
17. Go Your Own Way
18. Heartache Tonight
19. The Last Resort
20. Take it Easy
21. Seven Bridges Road
Bonus tracks:
Saturday Night
Helplessly Hoping