×

Gastenboek

208 berichten

 1. 19 oktober 2019 om 13:02

  Nuncia en Ineke

  Wat hebben wij genoten van de nieuwe show van TDE.
  Na al flink wat optredens in onze oh zo bekende en vertrouwde setting v d band te hebben gezien, gisteren met gemengde gevoelens op weg naar Rijswijk. 2 frontmannen die zeker een groot deel van al de vorige shows op zich namen, zouden we niet meer zien en horen. Erg benieuwd, maar ondertussen met het idee…die jongens weten echt wel wat ze doen.
  Het was waanzinnig. Enorm verrast door de sublieme songkeuze, met natuurlijk volop de schitterende liedjes van de Eagles (The Heart of the Matter, Take it to the Limit 👍, fijn dat ze erbij zaten 😊)maar ook daarbij weer wat ander nieuw werk uit die tijd..o.a.. “Amy”, “Her Town Too”( Ivo geweldig, de samenzang met Arto ..kippenvel) Ook Jens wist ons te verrassen (met vooral Life in the Fast Lane), muzikaliteit en prachtige stem. 25 jaar en dan daar zo gaan staan tussen de oude rotten, je moet het maar doen…topper..en wat zal hij nog gaan groeien !
  Iedereen uit de band kwam aan bod en konden iets v hun zelf laten zien !!👌
  Kortom helemaal gerustgesteld 😜..vernieuwend, verrassend, verfrissend, waanzinnig, aanrader, en natuurlijk tot een volgende keer!👊👍
  Groetjes, Nuncia en Ineke

 2. 19 oktober 2019 om 11:35

  Bram

  Prima performance in de Leidse Schouwburg. Toppie!

 3. 18 oktober 2019 om 11:17

  Johan

  Weer geweldig genoten van jullie, gisteren in Leiden!! Goed dat Ivo er weer bij is en wát een aanwinst met Jens. Lekkere bas! Succes met de band en tour!

 4. 17 oktober 2019 om 22:44

  Hugo

  Mooi mannen! Top gespeeld in Leiden. Eindelijk mn favoriet door jullie live horen spelen.

 5. 17 oktober 2019 om 19:30

  Edwin

  Gisteren meer dan genoten in de Nieuwe Nobelaer.
  Jammer dat The New Kid in Town niet werd gespeeld. Dit was wel van toepassing op Jens.
  Op naar de volgende show. Deze is al héél snel 2 nov in De shouwburg van Tilburg tot dan.
  Groerjes,
  Edwin

 6. 17 oktober 2019 om 16:25

  Anita

  Heerlijke avond gehad in de Nobelaer in Etten-Leur. Wat een top-band! Vandaag kaarten voor Roermond geboekt; maken we er een gezellig lang weekend van 🙂

 7. 17 oktober 2019 om 11:40

  Josie

  Top avond gisteren in Etten-Leur, voor mij de 4e of 5e keer dat ik naar een optreden ben geweest. Blij om Ivo weer terug te zien met zijn prachtige stem, maar Jens deed het als jonge gast ook erg goed tussen de “ouwe” mannen. Ik kom volgend jaar zeker nog een keer. Hebben jullie wel er eens gedacht om wat nummers van Creedence Clearwater Revival te spelen? Die zouden er ook goed tussen gepast hebben.

  Groetjes
  Josie

 8. 16 oktober 2019 om 23:59

  Maud en Joyce

  Wat hebben wij weer genoten vanavond! Top muzikanten en top show. Zoals Maud zegt: het was fantastisch. Gelukkig ligt er nog een stapel tickets klaar😄. Tot snel in Tilburg! Grtz Joyce en natuurlijk een dikke knuffel van Maud.
  (Ennuh… zou het mogelijk zijn om een t-shirt van gold in kindermaatje te kopen?😊)

 9. 13 oktober 2019 om 13:24

  Bianca

  In mijn beleving ben ik gisteren meer dan ooit geraakt door wat ik hoorde en zag. Ben vooral blij voor jullie dat Ivo en Jens een meer dan waardige vervanging zijn voor de andere heren. Ieder zijn ding en mening natuurlijk, maar voor mij waren en zijn jullie de beste muzikanten die ons land kent. Eagles of geen Eagles. Alles is Goud wat jullie aanraken! Bedankt!

 10. 13 oktober 2019 om 12:17

  Ludie

  Gisteravond weer naar een optreden van jullie geweest in Rijssen.
  Met de 2 nieuwe bandleden erbij klinkt het (nog steeds) geweldig. Het was weer een TOP avond!!!!

 11. 12 oktober 2019 om 23:38

  Ger en Hanneke

  Van vriendin Leona een enthousiast verhaal gehoord over de DE (en DEnnis) en vanavond zelf gaan luisteren. Wat een belevenis. Klasse! We hebben enorm genoten, bedankt!

 12. 12 oktober 2019 om 23:02

  Jolanda Langenhof

  Wat een top avond in Rijssen. Super genoten! Veel succes maar dat gaat zeker lukken!

 13. 11 oktober 2019 om 23:43

  Germaine

  Wat weer een fantastisch optreden in Noordwijk vanavond. Mooie nummers die we nog niet eerder gehoord hadden. Bedankt heren en Jens en Ivo, top!!. Mooie afwisselende show.
  Succes en tot ziens Lodewijk en Germaine

 14. 10 oktober 2019 om 18:13

  Yvonne

  We hebben genoten van een prachtige show in Emmen in het atlastheater.
  De nieuwe bassist Jens was ook fantastisch !Paar meer nummers voor hem te zingen zou ook erg leuk zijn want hij doet het prima. Hij houdt zich knap staande . Het nummer forgiveness was ook erg mooi en kwam binnen.We hebben zo,n mooie avond gehad dat we 30 januari nóg een keer gaan. Dan in Hoogeveen. Tot dan.

 15. 7 oktober 2019 om 20:00

  Fia

  Waren in Emmen afgelopen vrijdag!
  Even wennen aan het feit dat Jacco en Dennis er niet meer bij waren!
  Maar Ivo en Jens zijn een prima aanwinst!
  Bedankt voor de heerlijke muziek!
  Genoten !

 16. 7 oktober 2019 om 09:19

  Jeroen

  Na een wat onwennig en ingetogen begin voor de pauze was het in de 2e set weer als vanouds.
  Dennis (Wind) en Jacco worden af en toe gemist maar worden prima opgevangen door Ivo en Jens.
  Er kwam wel veel op de schouders van Dennis Allaert terecht. Vaak ging het prima, maar af en toe is zijn stem toch net niet krachtig genoeg zoals met Hotel California.
  Jens kwam in de 2e set echt tot leven, Life in the fast lane, een dikke 10!
  Ik zou Jens het ook wel toevertrouwen om Hotel California te zingen.
  Leuk om ook Ivo terug te zien, en als hij ook nog een extra liedje voor zijn rekening neemt dan is de balans wat mij betreft weer helemaal in orde.
  Jongens ga zo door, het was voor ons weer een heerlijke avond!

 17. 6 oktober 2019 om 16:36

  Geert en Babette

  Wat een geweldige nieuwe show. We hebben van begin tot het einde zitten genieten. Klein puntje van kritiek. De solo’s van Dennis moeten of iets meer versterkt worden of hij moet beter articuleren. De tekst van het Don Henley liedje is zo mooi, maar was soms moeilijk te verstaan.

 18. 6 oktober 2019 om 12:36

  Karin

  Gisteren in Emmeloord een Gouden avond gehad.
  In één van mijn vorige berichten schreef ik dat ik het zo knap vond om iedere keer een nieuwe show nog beter te laten zijn dan die van de keer daarvoor. Of dat nu ook zo is, ben ik nog niet helemaal uit, maar deze is zeker niet minder dan alle vorigen.
  Ik weet niet hoe jullie het iedere keer weer flikken maar de liedjeskeuze was weer subliem.
  Natuurlijk met de bekendste Eagles nummers die niet mogen ontbreken als ook nummers van Don Henley en Joe walsh uit hun solo carrière. Naast deze nummers kregen we een prachtig pallet uit de jaren 70 voorgeschoteld, een paar prachtige bekende en een paar die we snel beter zullen leren kennen en we ook mee kunnen zingen. Nee, ik ga niet verklappen welke dit allemaal zijn, daarvoor moet je maar naar deze show komen.
  Het was even spannend hoe het zou klinken als iemand anders de stem van Dennis Wind zou overnemen, maar het blijkt dat niemand zich daar druk over hoeft te maken. Nee, het klinkt niet precies hetzelfde, maar daarom zeker ook niet minder, alleen anders. Gewoon een kwestie van wennen lijkt mij. En dat Ivo de nummers van Glenn kon zingen, heeft hij in het verleden al bewezen. Dat stond weer als een huis (niets ten nadele van Jaco uiteraard).
  En ook de nieuwe bassist is een gouden greep gebleken. Zo knap dat hij zich zo op zijn gemak (lijkt) te voelen en zich zo vrij beweegt op het podium tussen de oude garde.
  Ook in deze samenstelling spat het plezier ervan af en daar kan ik echt zo van genieten. Voor mij zijn en blijven jullie een Gouden team.
  Ik zou zo graag nog 1 ding met jullie willen afspreken: Niemand verlaat deze band nog, er komen alleen nog maar (oud) leden bij.

 19. 6 oktober 2019 om 10:19

  Irene

  Wat genieten vrijdagavond in Emmen en gisteravond in Emmeloord. Even wennen aan de bandwisseling, maar het is zeker niet minder geworden. Ivo en Jens voegen heel veel toe!! Mis soms de sexy moves van Dennis, maar Jens kan er ook wat van. Hoogtepunten, Tequila sunrise, Ivo top! Rockymountain way, Arto top! Witchy woman, Jens top! Take it to the limit, Dennis top! en natuurlijk jullie afsluiter. Maar eigenlijk was alles erg goed. Ook leuk om te zien dat jullie zo genieten op het podium.

 20. 5 oktober 2019 om 22:34

  Gerard Hoekstra

  Gisteravond een fantastische show gehad in Theater Atlas in Emmen.
  SUPER.

 21. 5 oktober 2019 om 18:05

  Desirée

  Gisteravond in Emmen voor het eerst deze band gezien. Een openbaring. Wat een fantastische muziek en mooie show.

 22. 5 oktober 2019 om 10:54

  H.spieard

  Wij hebben de eerste formatie van de dutch eagles gezien en gisteravond in het atlas theater in emmen de huidige bezetting vond het voor de pauze een beetje zoeken maar na de pauze ging het volume wat omhoog en ging het voortreffelijk en mijn complimenten voor jens de bassist

 23. 4 oktober 2019 om 23:57

  Angelien

  Wat een geweldige show vanavond in Emmen. Vanmiddag hoorde ik dat Jaco en Dennis de groep hebben verlaten. Dit was voor mij echt een domper. De voorpret was er gelijk af en ik ging met gemengde gevoelens heen. Maar ik heb me onnodig druk gemaakt. Wat heerlijk dat Ivo terug is. Niemand zingt tequila sunrise en peaceful easy feeling beter dan hij. En Jens is een topmuzikant en topzanger. De liedjeskeus was veel beter dan de afgelopen shows. Het geluid was ook erg goed. Kortom, het was TOP.

 24. 4 oktober 2019 om 09:02

  Daphne & Yolande

  Wat hebben wij genoten van jullie 1e nieuwe show in Vlaardingen gisteravond!!
  Mooie liedjes en een fantastische energie , jullie mogen trots zijn!
  Heel veel succes en we komen zeker nog vaak kijken dit seizoen!!

 25. 4 oktober 2019 om 06:37

  Gerrit

  Gisteren in Vlaardingen Dutch Eagles voor de zesde keer gezien. Dutch Eagles vervreemt zich steeds meer van de Eagles(muziek). Komt niet voor Dutch Neil Young of hoe alle andere ‘west coast’ zangers ook mogen heten. Ruben en de drummer hebben stemmen voor in de backing. Solo niet meer doen. Dennis heeft soms ook moeite met de hoge tonen. Heel positief is de stem van de nieuwe jongeman. Laat hem meer zingen. Ik hoop dat the Dutch Eagles weer the Eagles liedjes gaan zingen. Mijn zevende bezoek wordt anders twijfelachtig. Jammer, heel jammer. Geen voldaan gevoel. En toen moest ik weer ruim 100 km terug naar Heerhugowaard.

 26. 4 oktober 2019 om 01:54

  Ruben @ dutch eagles HQ

  Beste Ineke
  Jammer dat je niet helemaal blij was.
  natuurlijk mag je in de pauze naar huis gaan..
  Maar we speelden vóó de pauze meer dan 2 eagles liedjes hoor.
  Namelijk 6 …
  en óók nog een Don henley solo liedje…
  Hartelijke groeten,
  Ruben

 27. 3 oktober 2019 om 23:39

  John

  Nou Ineke wij vonden het beregoed vanavond. Weer eens wat anders, vernieuwend. Je kunt het nu eenmaal niet iedereen naar zijn zin maken !

 28. 3 oktober 2019 om 21:45

  Ineke

  In de pauze naar huis gegaan, verwacht een tribute van the Eagles, krijg van alles en nog wat,voor de pauze 2 Eagles nummers. Eerste keer, nooit meer

Schrijf een nieuw bericht