×

Gastenboek

308 berichten

 1. 7 oktober 2020 om 07:04

  John

  I love your videos on YouTube! You sound awesome!

 2. 6 september 2020 om 20:06

  Peter

  Wann macht ihr denn endlich mal eine Tour durch Deutschland?

 3. 2 september 2020 om 15:08

  marcel

  beste dutch eagles wat een goed nieuws dat jullie dit jaar weer een optreden geven we hopen dat er voor iedereen gauw betere tijden komen en dat jullie volgend jaar weer met een mooie show in de theaters staan zodat we weer vaak van jullie prachtige concerten kunnen genieten mvg marcel

 4. 29 augustus 2020 om 21:14

  jan

  Kaarten bemachtigd voor Maastricht , misschien heeft mijn berichtje van 23 augustus geholpen,ha. Lekker weer genieten,de vijfde keer, moet voor jullie toch ook heerlijk zijn weer op de planken te staan. Tot dan

 5. 29 augustus 2020 om 10:54

  Anouck

  Whoop whoop! Tickets gescoord voor 28/11 Maastricht. Kijken er zoooooooooo naar uit. Ik hoop echt als kers op de taart Lyin’eyes en How Long te horen van jullie! Tot dan!

 6. 23 augustus 2020 om 23:02

  Jan

  mannen, wordt tijd dat we eindelijk weer eens een geweldige avond kunnen beleven met de muziek waar ik mee ben op gegroeid , want alleen maar iedere week de cd luisteren en lekker meespelen is fijn maar…. Hopelijk tot gauw.

 7. 24 juli 2020 om 16:59

  Jan Martens

  Is er al uitzicht op een optreden in West Brabant in de periode sept. – december 2020

  Groetjes en tot ziens

 8. 5 juli 2020 om 22:53

  Maud en Joyce

  Wat was het een bijzondere avond in de Meerse en wat hebben wij weer genoten van jullie muzikaliteit en enthousiasme. Dank voor de mooie avond! Uiteraard kijken we al uit naar de cd! Hopelijk tot een volgende keer in het theater. Grtz Joyce en een dikke knuffel van Maud. Blijf gezond.

 9. 30 mei 2020 om 19:30

  Peter Niesten

  Beste Dutch Eagles,

  Als echte Eagles fan, en zelf gitarist, ben ik al mijn hele leven fan van The Eagles.
  Zelf heb ik jullie al een paar keer live mogen aanschouwen. 2 keer in Valkenburg. Raak niet zo snel onder de indruk van een band, maar jullie bliezen me compleet omver!! Wat goed, wat een stemmen, en…..wat een gitaarwerk. Hier werd pure klasse afgeleverd. Gewoon goed! Ik heb niets kunnen vernemen, en nergens gelezen wat de rede is van het het vertrek van Dennis ( Wind ) en Jacco ( van der Steen. ) Ivo Dinkelaar en Jens op basgitaar kwamen er voor in de plaats. In deze samenstelling heb ik jullie nog niet gehoord. Maar ik zal zeker ook in deze samenstelling een keertje komen luisteren. Mannen, ga zo door en veel succes en speelplezier.
  Groeten: een grote Eagles, en jullie fan.

 10. 2 april 2020 om 22:59

  Sharon Domingo

  I enjoy watching your YouTube videos. Amazing and relaxing to watch.
  All are Great band member!
  But recently I’m not seeing Mr. Dennis Wind in the group, is he still on the band?
  Hope to see more Videos and Goodluck for your upcoming shows/concert.
  God Bless!

 11. 12 maart 2020 om 19:00

  Henny Kuijpers

  Had me zo verheugd jullie in Zevenaar te zien volgende week.
  Voor mij heel jammer en voor jullie echt balen natuurlijk.
  Hoop niet dat het te veel financiële gevolgen heeft.

 12. 11 maart 2020 om 17:40

  Eddy en Marleen

  Hebben jullie op zaterdag 7 maart voor de vijfde keer gezien , ditmaal in Scherpenheuvel . Jammer dat jullie niet meer in België spelen .Was weer schitterend . Tot de volgende .

 13. 8 maart 2020 om 12:17

  Maj en Sus

  Als Eagles fan heb ik de band enkele malen live gezien in Belgie ,gisteren voor de eerste maal naar de Dutch eagles in Scherpenheuvel geweest , fenomenaal goed!! uitkijken naar een volgend optreden ,echt goed!!!

 14. 7 maart 2020 om 23:23

  Ingrid en Marcel

  Het was FENOMENAAL! We hebben genoten van de eerste tot de laatste seconde van jullie show in Scherpenheuvel-Zichem! We zien jullie zeker nog weer!

 15. 5 maart 2020 om 03:03

  Ria

  Jammer dat door ziekte 30 Jan niet doorging in Hoogeveen
  Maar 2 April maken wij er een mooie avond van samen met mijn familie ter nagedachtenis aan onze broer
  Zet hem op guys en laat de coranavirus geen spelbreker zijn

 16. 4 maart 2020 om 16:33

  Ans en Frank

  Geweldige show weer in Haaksbergen! De hele avond genoten! Tot een volgende keer

 17. 1 maart 2020 om 10:51

  Antonius Verstegen

  Show in Tiel gezien woensdag jl. Als fans van het eerste uur (gemiddeld 2x per jaar naar een concert) kennen wij Ivo natuurlijk nog. Destijds betreurden wij zijn vertrek en moest ook Dennis-II een plekje veroveren in ons muzikale hart. Dat heeft ie zeker gedaan intussen. Na de recente personele wisselingen blijft het een top-band, maar eerlijk-is-eerlijk. We moeten nog even wennen. Het vertrek van de twee markante persoonlijkheden Dennis en Jacco is natuurlijk niet niks. Dat gaat wel weer goed komen want het blijven toppers en de ‘nieuwelingen’ Ivo en Jens passen prima als muzikant én zanger. Chapeau en see you bij het volgende concert.

 18. 28 februari 2020 om 20:51

  Harrie Mayen

  Gisteren in Waalwijk voor de tweede keer een concert uit de Goldtour van de Dutch Eagles bezocht. Wederom een heerlijke show. En wat een progressie. De band is in mijn ogen gigantisch in hun nieuwe setting gegroeid. A.g.v de bezettingswisselingen is de band meer in evenwicht. Er is meer ruimte voor een gelijkwaardige inbreng van de individuele leden waardoor het collectief aan zeggingskracht heeft gewonnen. Kortom wij hebben een topavond gehad. Ook mijn schoonvader van 86 heeft geweldig genoten van de show wat maar eens aantoont dat the Eagles van alle generaties zijn! Top! Cu next time.

 19. 28 februari 2020 om 19:01

  Casper van Riel

  Ik ben gisteren bij een show geweest Theater De Leest in Waalwijk. Wat een show, zeg!! We hebben een fantastische avond gehad!!

 20. 16 februari 2020 om 21:35

  Arie

  Al vele jaren zijn mijn vrouw en ik groot fan van jullie. Toch is het elk jaar weer anders. Natuurlijk ook door de samenstelling. Jacco en Dennis worden wel gemist doch een groot compliment voor hun vervangers Jens en Ivo. Top mannen. Wat mij in Zoetermeer erg opviel dat jullie weer dicht bij de Eagels bleven met de ten gehoren gebrachte nummers. Daar komen wij voor en zijn dus weer ruim aan onze trekken gekomen. De kwaliteit van de groep is zoals altijd top. Wat een professionals. Hoop nog lang van jullie te mogen genieten. Het blijft een avond om naar uit te kijken. Keep up de good work.

 21. 16 februari 2020 om 16:42

  Fred

  Reeds gevonden “Amie” van de pure prairie leaque

 22. 16 februari 2020 om 14:26

  Fred

  Al twaalf jaar ben ik fan van jullie, heb jullie al heel vaak mogen bewonderen en na ieder concert ben ik weer verrast van de perfectie en mooie nieuwe liedjes die jullie vertolken. Zoals “matter of the heart “van Don Henley, Andrew gold “Thanks you for Being mij friend” en mijn favoriete “rocky mountain way” alleen zou ik graag de artiesten van het nummer Amy willen weten! Ga zo door en proficiat aan Ivo en Jens.

 23. 16 februari 2020 om 11:22

  Andre

  Gister in Zoetermeer weer heerlijk genoten van jullie. Het gemak, de perfectie, de harmonie en niet te vergeten het plezier dat jullie uitstralen tijdens jullie optreden bezorgde ons weer een top avond. Gold!

 24. 15 februari 2020 om 12:38

  Hans

  Wij volgen de Dutch Eagles al jaren. Waren heel benieuwd hoe het zou zijn zonder Dennis en Jaco. Het was gisteravond in Hoofddorp weer geweldig.

 25. 15 februari 2020 om 10:37

  Spike

  Gisteren, 14 februari, Dutch Eagles gezien en GEHOORD!!! Fantastisch wat deze mannen doen. De samenzang is geweldig en hoe ze de instrumenten bespelen, geweldig. (Hoeveel verschillende gitaren gebruiken jullie op een avond?) Natuurlijk miste ik New Kid in Town, Lyin’ Eyes en The Last Resort maar het programma maakt alles goed. Hoogtepunten? Take it to the limit en de opening Take it easy en natuurlijk Hotel California. Bedankt voor een heerlijke acond.

 26. 14 februari 2020 om 12:25

  Simonne

  Gisteren avond weer genoten van jullie Gouden Show in Roermond! Geweldige muziek en zang! Het was echt een TOPavond! Hoop jullie gauw terug te zien 😀

 27. 9 februari 2020 om 12:23

  Pieter Woldhuis.

  Gisteren in de Oosterpoort weer genoten. Bij opkomst een nieuwe samenstelling : SLIK. Maar wat weer een samenspel en zang. Echt weer kippevel momenten. Allemaal bedankt voor deze gouden trip langs memory lane.

 28. 9 februari 2020 om 11:28

  Wya Posthumus

  Gisteravond dik 2 uur mijn hart opgehaald bij al die geweldige jaren 70 nummers. Zó goed uitgevoerd door de Dutch Eagles. Ik was er voor de 2e keer bij. Groot compliment aan Jens Huigen. En moet gezegd: ik ben erg gecharmeerd van de pianoman!

Schrijf een nieuw bericht