×

Gastenboek

423 berichten

 1. 28 juni 2022 om 13:58

  Gerard Kievits

  Goedemiddag,
  Op 10 november spelen jullie in de Bussel
  Van het vorige concert erg genoten, maar nu wil jullie vragen of het mogelijk is om op die avond, Pretty maids all in a row te spelen? We gaan het zien en horen.
  Groet,
  GerardKievits

 2. 12 juni 2022 om 20:54

  Anneke vd Biezen

  na jullie optreden bij de Noordkade in Veghel wilde ik jullie nieuwste cd kopen maar we hebben tevergeefs gewacht.
  Via googl e zie ik geen bestelmogelijkheid.
  Wil er binnenkort iemand mee verrassen.
  Help me out please

 3. 26 mei 2022 om 09:16

  Ad vd Heuvel The Netherlands.

  Al diverse optredens van jullie bijgewoond met de vorige twee bandleden Denis & Jaco,maar nog niet met de twee nieuwe bandleden hoop jullie zo spoedig mogelijk weer te zien/horen want het is al veel te lang geleden dat ik weer van jullie kan genieten TOT ZIENS.

 4. 10 april 2022 om 12:57

  Gert Bonestroo

  Heel kort een vraag aan jullie, topmuzikanten!!!

  Gaan jullie nog door als band zo ja en wanneer, dan kom ik zeker.
  Ik zal dan de drumstokjes van Scott F. Crago meenemen (gebruikt) misschien om te gebruiken tijdens een show.
  Maar het gaat mij echt om jullie hoor helemaal geweldig 1x eerder gezien in Apeldoorn.

  Hartelijke groeten Gert

 5. 24 maart 2022 om 17:49

  Jan Ploegmakers

  Ik had jullie nog nooit horen spelen, dus ik was op 11 maart na de Brabanthallen geweest in Den Bosch, een oud collega had gezegd tegen mij, als je je ogen dicht doet hoor je de echte Eagles, en dat klopte, ik kan goed vergelijken want ik heb de echte Eagles een aantal regelmatig zien en horen optreden. Bijvoorbeeld in Amsterdam daar begonnen zij met nummer Seven bridge roadie, en jullie aan het einde van de schouw, en dat vond ik kei goed. Deze avond was het voor mij jeugdsentiment omdat ik met de muziek van Eagles ben opgegroeid, hun eerste album nadat zij de band van Linda Ronstadt waren geweest brachten zei hun eerste album uit Eagles uit 1972, dat album had ik zoveel keer gedraaid dat ik een nieuw exemplaar moest kopen. Wat ik ook gaaf vond dat jullie een nummer van Pure Prairie league speelde daar was ik in die tijd ook fan van.👍

 6. 19 maart 2022 om 14:26

  Harry

  Donderdag 17 maart 2022 met mijn dochter voor de 6e keer naar optreden van de Dutch Eagles geweest in Oss. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Geweldige muziek van topklasse en prachtige samenzang. Ik dacht aanvankelijk dat het vertrek van Jacco en Dennis een gemis zou zijn, maar Ivo is terug en dat is te horen, wat een klasse. Nieuwkomer Jens is een absoluut toptalent, dat is zeker. Zijn zang en gitaarspel zijn om te smullen. Op naar het volgende optreden van jullie.

 7. 18 maart 2022 om 22:34

  Beate

  Lieve mannen van de Dutch Eagles. Vanavond eindelijk weer mogen genieten van jullie ( ging in januari in Delfzijl niet door helaas) en van geweldige muziek. Wat een feestje was het weer! Blijf vooral deze heerlijke muziek met elkaar maken en met ons delen. Lieve groet en tot een volgende keer in het mooie Delfzijl 😘

 8. 18 maart 2022 om 22:13

  Wouter Last

  Jaren geleden al eens in Apeldoorn gezien, gisteren in Oss ….. mannen geweldige show en heerlijk om weer momentje mee genomen te worden naar die heerlijke jaren ‘70 !!

 9. 18 maart 2022 om 10:44

  John

  Gisteren voor de 5e keer de Dutch Eagles gezien en gehoord. Was wel even wachten (Corona!!) maar dat werd ruimschoots beloond. Wederom in een woord geweldig. Vooral het nummer “Thank you for being a friend” was overweldigend. Op naar de volgende show!!

 10. 14 maart 2022 om 12:23

  Hub Coumsns

  13 maart 2022
  Verjaardagscadeau. Met mijn twee dochters naar de Dutch Eagles.
  De hele avond kippenvel.
  Bedankt mannen.

 11. 13 maart 2022 om 21:23

  Ron Coerver

  Ik heb jullie gisterenavond in Heerlen voor de 6e keer live gezien én gehoord. Het blijft elke keer weer volop genieten van jullie muzikaliteit. Ik hoop dat jullie in het najaar weer aan een nieuwe tour beginnen en dan zal ik er gegarandeerd weer ergens hier in de buurt bij zijn. Bedankt voor een top-avond !

 12. 12 maart 2022 om 08:40

  Robbie

  Ik ben al voor de 5e keer naar de dutch Eagles geweest en ik moet zeggen dat ze altijd super zijn maar dit keer vond ik het nog beter ,vooral het samenzang helemaal top ,op naar de volgende keer na de zomer,jullie zijn echt een top band

 13. 12 maart 2022 om 00:58

  John Vollenberg

  Op 11 maart, kreeg ik van twee goede vrienden, een voorstelling naar keuze cadeau, mijn keus viel op the Dutch Eagles. Samen met mijn vrienden, heb ik zitten genieten van deze fantastische band. Alle 3, ( dus inclusief ik), was diep onder de indruk van deze schitterende muziek. Het was een avond die voor herhaling vatbaar is.

 14. 6 maart 2022 om 11:36

  Henk Peters

  Gisteren, 5 maart, ben ik met 3 muziekvrienden in de Eendracht in Gemert naar the Dutch Eagles wezen luisteren en kijken.
  Het was mijn 3e D.E. concert over een aantal jaren, maar dit optreden was écht te gek! Goed afgestemd geluid, geweldige harmonies én een zestal enthousiaste mensen!!! Aan dat laatste kan de U.S. versie niet tippen.
  Leuk ook de verbindende teksten tussen de songs én een extra “dikke duim” voor Jens Huigen, de jonge bassist en hoge tenor!! (Hij lag nog in de wieg toen de “echte” Eagles hun “First Farewell Tour” startten eind 90-er jaren en speelt nu zelfs Timothy B. Schmidt bijna van het podium!)

 15. 6 maart 2022 om 00:02

  Boy

  Beste Dutch Eagles,

  Net weer thuis na jullie te hebben mogen zien spelen in Gemert.
  Het was grandioos! Ik heb echt genoten.
  Ik zag 6 mannen op het podium met een geweldige beheersing over hun instrumenten, allemaal een goede stem en geweldig veel plezier erin!
  Ga zo door ik hoop dat ik jullie nog een keer kan zien spelen. Topavond!
  Groetjes Boy

 16. 5 maart 2022 om 11:38

  Kees Hermans

  Gisterenavond voor de 5e. keer concert van de Dutch Eagles bijgewoond in Weert. Geweldig geen woorden voor eigenlijk maar met deze bezetting echt de top bereikt.
  Gelijkwaardig aan onze Amerikaanse vrienden.
  Samenzang, gitaarspel, drums en keyboard/piano van zeer hoog niveau.
  Hoop nog vaak van jullie te mogen genieten.

 17. 4 maart 2022 om 13:26

  Wilma

  Wat heerlijk om jullie weer te hebben gezien en gehoord na de corona periode. Dit was mijn 3e keer ,3n het verveelt nooit. Jullie zijn zo op elkaar ingespeeld. De nieuwe bassist een aanwinst,en ook de zanger/ gitarist met z’n mooie lange lokken. Perfect. Het nummer Heart of the Matter van Don H. Prachtig gezongen. Staat dat nummer ook op jullie nieuwe album? En waar kan ik dat bestellen. Gisteravond niet aan toe gekomen in Zeist. Nou mannen hoop jullie tzt weer eens te zien in Laren of Bussum. Succes met de tour. Lieve groet Wilma

 18. 27 februari 2022 om 10:52

  Joke

  Eindelijk weer een muziekavond na alle coronaperikelen.
  Nunspeet 26 februari. The Dutch Eagles.
  We voelen blijdschap, ademloos luisteren naar de gitaarsolo’s en kippenvel. Wat een fantastische Band is dit. Mannen bedankt!!!!!

 19. 27 februari 2022 om 10:35

  Aart Hoekert

  Heb jullie gisteravond in Nunspeet mogen horen spelen; was als vanouds. Super, Gold!!!
  Dit was mijn 3e keer dat ik jullie hoorde. Je kunt zien dat jullie plezier met elkaar hebben. Ook de nieuwe bassist, compliment.
  Graag tot een volgende keer.

 20. 26 februari 2022 om 21:26

  Yvonne

  Vanavond in Nunspeet, geweldig! Beter dan de echte😍

 21. 26 februari 2022 om 17:06

  J.Deelstra

  25 februari deze muzikale en vocale toppers in de Harmonie in Leeuwarden gezien. Genoten met hoofdletter G. Wat een band. Ik ben 60 en veel bands gezien, maar dit was beslist 1 van de beste bands. Met de ogen dicht zeker muzikaal zo goed dan de originele bands. Niet alleen de Eagles maar diverse andere tijdgenoten van de Eagles worden zichtbaar moeiteloos gespeeld.

 22. 21 februari 2022 om 13:53

  Peter en Els Bieze

  Na een aantal jaren achtereen The Dutch Eagles in Stadskanaal te hebben bewonderd gaan we 18 maart aanstaande weer naar een concert van hen in Zwolle !!! looking forward to it !!

 23. 20 februari 2022 om 11:50

  Michaël en Marie Cécile

  Ook voor mij gold na bijna 2 jaar kon ik jullie nu eindelijk gaan bewonderen en beluisteren. Maar ditmaal met mijn kersverse liefje aan mijn zij. Ons eerste concert samen zal altijd speciaal blijven. Jullie waren werkelijk te gek! Sfeervol, muzikaal en entertaining. Eigenlijk bijzonder jammer dat je dan de hele tijd moet blijven zitten. Keep on rocking and Let the music to the talking! Groeten uit Leeuwarden 🎸🎤🎼👍

Schrijf een nieuw bericht