×

Gastenboek

307 berichten

 1. 13 oktober 2019 om 13:24

  Bianca

  In mijn beleving ben ik gisteren meer dan ooit geraakt door wat ik hoorde en zag. Ben vooral blij voor jullie dat Ivo en Jens een meer dan waardige vervanging zijn voor de andere heren. Ieder zijn ding en mening natuurlijk, maar voor mij waren en zijn jullie de beste muzikanten die ons land kent. Eagles of geen Eagles. Alles is Goud wat jullie aanraken! Bedankt!

 2. 13 oktober 2019 om 12:17

  Ludie

  Gisteravond weer naar een optreden van jullie geweest in Rijssen.
  Met de 2 nieuwe bandleden erbij klinkt het (nog steeds) geweldig. Het was weer een TOP avond!!!!

 3. 12 oktober 2019 om 23:38

  Ger en Hanneke

  Van vriendin Leona een enthousiast verhaal gehoord over de DE (en DEnnis) en vanavond zelf gaan luisteren. Wat een belevenis. Klasse! We hebben enorm genoten, bedankt!

 4. 12 oktober 2019 om 23:02

  Jolanda Langenhof

  Wat een top avond in Rijssen. Super genoten! Veel succes maar dat gaat zeker lukken!

 5. 11 oktober 2019 om 23:43

  Germaine

  Wat weer een fantastisch optreden in Noordwijk vanavond. Mooie nummers die we nog niet eerder gehoord hadden. Bedankt heren en Jens en Ivo, top!!. Mooie afwisselende show.
  Succes en tot ziens Lodewijk en Germaine

 6. 10 oktober 2019 om 18:13

  Yvonne

  We hebben genoten van een prachtige show in Emmen in het atlastheater.
  De nieuwe bassist Jens was ook fantastisch !Paar meer nummers voor hem te zingen zou ook erg leuk zijn want hij doet het prima. Hij houdt zich knap staande . Het nummer forgiveness was ook erg mooi en kwam binnen.We hebben zo,n mooie avond gehad dat we 30 januari nóg een keer gaan. Dan in Hoogeveen. Tot dan.

 7. 7 oktober 2019 om 20:00

  Fia

  Waren in Emmen afgelopen vrijdag!
  Even wennen aan het feit dat Jacco en Dennis er niet meer bij waren!
  Maar Ivo en Jens zijn een prima aanwinst!
  Bedankt voor de heerlijke muziek!
  Genoten !

 8. 7 oktober 2019 om 09:19

  Jeroen

  Na een wat onwennig en ingetogen begin voor de pauze was het in de 2e set weer als vanouds.
  Dennis (Wind) en Jacco worden af en toe gemist maar worden prima opgevangen door Ivo en Jens.
  Er kwam wel veel op de schouders van Dennis Allaert terecht. Vaak ging het prima, maar af en toe is zijn stem toch net niet krachtig genoeg zoals met Hotel California.
  Jens kwam in de 2e set echt tot leven, Life in the fast lane, een dikke 10!
  Ik zou Jens het ook wel toevertrouwen om Hotel California te zingen.
  Leuk om ook Ivo terug te zien, en als hij ook nog een extra liedje voor zijn rekening neemt dan is de balans wat mij betreft weer helemaal in orde.
  Jongens ga zo door, het was voor ons weer een heerlijke avond!

 9. 6 oktober 2019 om 16:36

  Geert en Babette

  Wat een geweldige nieuwe show. We hebben van begin tot het einde zitten genieten. Klein puntje van kritiek. De solo’s van Dennis moeten of iets meer versterkt worden of hij moet beter articuleren. De tekst van het Don Henley liedje is zo mooi, maar was soms moeilijk te verstaan.

 10. 6 oktober 2019 om 12:36

  Karin

  Gisteren in Emmeloord een Gouden avond gehad.
  In één van mijn vorige berichten schreef ik dat ik het zo knap vond om iedere keer een nieuwe show nog beter te laten zijn dan die van de keer daarvoor. Of dat nu ook zo is, ben ik nog niet helemaal uit, maar deze is zeker niet minder dan alle vorigen.
  Ik weet niet hoe jullie het iedere keer weer flikken maar de liedjeskeuze was weer subliem.
  Natuurlijk met de bekendste Eagles nummers die niet mogen ontbreken als ook nummers van Don Henley en Joe walsh uit hun solo carrière. Naast deze nummers kregen we een prachtig pallet uit de jaren 70 voorgeschoteld, een paar prachtige bekende en een paar die we snel beter zullen leren kennen en we ook mee kunnen zingen. Nee, ik ga niet verklappen welke dit allemaal zijn, daarvoor moet je maar naar deze show komen.
  Het was even spannend hoe het zou klinken als iemand anders de stem van Dennis Wind zou overnemen, maar het blijkt dat niemand zich daar druk over hoeft te maken. Nee, het klinkt niet precies hetzelfde, maar daarom zeker ook niet minder, alleen anders. Gewoon een kwestie van wennen lijkt mij. En dat Ivo de nummers van Glenn kon zingen, heeft hij in het verleden al bewezen. Dat stond weer als een huis (niets ten nadele van Jaco uiteraard).
  En ook de nieuwe bassist is een gouden greep gebleken. Zo knap dat hij zich zo op zijn gemak (lijkt) te voelen en zich zo vrij beweegt op het podium tussen de oude garde.
  Ook in deze samenstelling spat het plezier ervan af en daar kan ik echt zo van genieten. Voor mij zijn en blijven jullie een Gouden team.
  Ik zou zo graag nog 1 ding met jullie willen afspreken: Niemand verlaat deze band nog, er komen alleen nog maar (oud) leden bij.

 11. 6 oktober 2019 om 10:19

  Irene

  Wat genieten vrijdagavond in Emmen en gisteravond in Emmeloord. Even wennen aan de bandwisseling, maar het is zeker niet minder geworden. Ivo en Jens voegen heel veel toe!! Mis soms de sexy moves van Dennis, maar Jens kan er ook wat van. Hoogtepunten, Tequila sunrise, Ivo top! Rockymountain way, Arto top! Witchy woman, Jens top! Take it to the limit, Dennis top! en natuurlijk jullie afsluiter. Maar eigenlijk was alles erg goed. Ook leuk om te zien dat jullie zo genieten op het podium.

 12. 5 oktober 2019 om 22:34

  Gerard Hoekstra

  Gisteravond een fantastische show gehad in Theater Atlas in Emmen.
  SUPER.

 13. 5 oktober 2019 om 18:05

  Desirée

  Gisteravond in Emmen voor het eerst deze band gezien. Een openbaring. Wat een fantastische muziek en mooie show.

 14. 5 oktober 2019 om 10:54

  H.spieard

  Wij hebben de eerste formatie van de dutch eagles gezien en gisteravond in het atlas theater in emmen de huidige bezetting vond het voor de pauze een beetje zoeken maar na de pauze ging het volume wat omhoog en ging het voortreffelijk en mijn complimenten voor jens de bassist

 15. 4 oktober 2019 om 23:57

  Angelien

  Wat een geweldige show vanavond in Emmen. Vanmiddag hoorde ik dat Jaco en Dennis de groep hebben verlaten. Dit was voor mij echt een domper. De voorpret was er gelijk af en ik ging met gemengde gevoelens heen. Maar ik heb me onnodig druk gemaakt. Wat heerlijk dat Ivo terug is. Niemand zingt tequila sunrise en peaceful easy feeling beter dan hij. En Jens is een topmuzikant en topzanger. De liedjeskeus was veel beter dan de afgelopen shows. Het geluid was ook erg goed. Kortom, het was TOP.

 16. 4 oktober 2019 om 09:02

  Daphne & Yolande

  Wat hebben wij genoten van jullie 1e nieuwe show in Vlaardingen gisteravond!!
  Mooie liedjes en een fantastische energie , jullie mogen trots zijn!
  Heel veel succes en we komen zeker nog vaak kijken dit seizoen!!

 17. 4 oktober 2019 om 06:37

  Gerrit

  Gisteren in Vlaardingen Dutch Eagles voor de zesde keer gezien. Dutch Eagles vervreemt zich steeds meer van de Eagles(muziek). Komt niet voor Dutch Neil Young of hoe alle andere ‘west coast’ zangers ook mogen heten. Ruben en de drummer hebben stemmen voor in de backing. Solo niet meer doen. Dennis heeft soms ook moeite met de hoge tonen. Heel positief is de stem van de nieuwe jongeman. Laat hem meer zingen. Ik hoop dat the Dutch Eagles weer the Eagles liedjes gaan zingen. Mijn zevende bezoek wordt anders twijfelachtig. Jammer, heel jammer. Geen voldaan gevoel. En toen moest ik weer ruim 100 km terug naar Heerhugowaard.

 18. 4 oktober 2019 om 01:54

  Ruben @ dutch eagles HQ

  Beste Ineke
  Jammer dat je niet helemaal blij was.
  natuurlijk mag je in de pauze naar huis gaan..
  Maar we speelden vóó de pauze meer dan 2 eagles liedjes hoor.
  Namelijk 6 …
  en óók nog een Don henley solo liedje…
  Hartelijke groeten,
  Ruben

 19. 3 oktober 2019 om 23:39

  John

  Nou Ineke wij vonden het beregoed vanavond. Weer eens wat anders, vernieuwend. Je kunt het nu eenmaal niet iedereen naar zijn zin maken !

 20. 3 oktober 2019 om 21:45

  Ineke

  In de pauze naar huis gegaan, verwacht een tribute van the Eagles, krijg van alles en nog wat,voor de pauze 2 Eagles nummers. Eerste keer, nooit meer

 21. 2 oktober 2019 om 17:49

  Manfred

  I saw you in Hanau. It was a great night.
  Will there be a concert planned in Germany for 2020?

 22. 30 september 2019 om 20:29

  Michael & Nelina

  Deutschland, Hanau, 26.09.2019
  Hi you guys, we really enjoyed this extraordinary evening with you. Hopefully you come back soon!!! 🙂

 23. 29 september 2019 om 22:55

  Helga

  Germany Hanau 26.09.19: Thank you for great show and music 🙂

 24. 13 september 2019 om 10:33

  ype

  is onze Don Henley voice niet meer van de partij??

  succes met de voorbereiding en tot in Frentsjer

 25. 23 augustus 2019 om 09:16

  Another Journey

  “Golddiggers”:
  Veel succes met de voorbereidingen voor de nieuwe tour. Cu somewhere on the road!
  grtz Another Journey

 26. 13 augustus 2019 om 07:49

  Maud en Joyce

  Lieve Dennis en Jaco. Wat jammer dat we jullie niet zullen zien bij ‘gold’. Heel veel succes met alles wat op jullie pad komt en hopelijk komen we elkaar nog eens tegen! Grtz Joyce en natuurlijk een heeeel dikke knuffel van jullie klein(st)e grote fan Maud.

 27. 12 augustus 2019 om 13:30

  Ingrid Wieldraaijer

  Marco Kerkhoven dit is ook bij mijn CD Het gaat niet automatisch naar een volgend nummer. Moet dit steeds zelf doen.
  Als jullie mij ook een nieuwe CD kunnen opsturen graag. 🙂 Groet Ingrid.

 28. 12 augustus 2019 om 09:22

  Hans van Boxtel

  Kunnen je iets vertellen over de verandering van de bezetting deze tour?

 29. 23 juni 2019 om 12:21

  Marco Kerkhoven

  Zijn er meer bezoekers van de show die na afloop de DVD/CD hebben aangeschaft en bij het afspelen een foutje in de opname hebben ontdekt? Ik heb dit al in januari gemeld en bevestigd gekregen dat er een aantal DVD's is met een foutje. Daarna heb ik geen reactie meer ontvangen. Ja ik mag mijn geld terug halen als ze in de buurt optreden…. Of ik moet wachten op een nieuwe serie DVD's… Waarom niet gewoon een nieuwe DVD opsturen. Zo ga je niet met je 'fans' om heren!!!

 30. 6 juni 2019 om 10:52

  Anita Tax

  vrijdag 31 mei jullie concert in het uitverkochte openlucht theater in Valkenburg bijgewoond. Wat hebben we genoten: geweldig was het!!! Dit was niet de eerste keer en zal ook zeker niet de laatste keer zijn. Kijken nu al uit naar de concerten in Maastricht en Roermond. Wanneer kunnen we online de tickets hiervoor kopen???

 31. 2 juni 2019 om 08:53

  Paulo

  Gisteravond een fantastische show in het openluchttheater in Losser onder Californische temperaturen Een toppavond. Bedankt

 32. 2 juni 2019 om 08:30

  André en Hennie Korevaart

  GENOTEN van jullie in het Amsterdamse bos zoals altijd geweldig! Al meer dan 12 keer naar jullie concerten geweest in 5 theaters. Nu alweer voor jullie nieuwe tour GOLD tickets voor Spijkenisse en Capelle a.d Ijssel.

 33. 31 mei 2019 om 22:31

  Joyce

  Weer genoten van een fantastische avond in Valkenburg. Een mooie afsluiting van het seizoen. Bedankt! Geniet van de 'vakantie'. Zien jullie snel weer. Knuffel van Maud.

 34. 25 mei 2019 om 19:55

  André en Hennie Korevaart

  Wij zijn de afgelopen jaren al zo'n 12 keer, in 5 verschillende theaters, naar jullie tours geweest. Vrijdag 24-05-2019 ook weer in het Amsterdamse Bos Theater geweest. Was, net als de vorige 12 keer, weer geweldig. Ondertussen ook al weer Spijkenisse en Capelle a/d IJsel (30-11 en 7-12) geboekt voor jullie nieuwe tour "GOLD". Kan niet anders, moet zo als altijd, weer geweldig worden. Wij kunnen haast niet wachten.Tot ziens.

 35. 5 april 2019 om 14:55

  Martin de Vries

  Afgelopen donderdag 4 april bij het concert in de Achterolmen Maaseik geweest. Was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. In een woord geweldig.

 36. 18 maart 2019 om 10:19

  Ed

  Afgelopen donderdag 14 maart voor de zesde keer een concert van de Dutch Eagles bijgewoond, en deze keer was het een enorme tegenvaller. Het was in de middenzaal van de schouwburg in Almere, een relatief kleine zaal (ca 200 man) waar het volume werd opengedraaid alsof de Ziggo dome van geluid moest worden voorzien. Alle subtiliteit uit de muziek was verdwenen in een brei van overstuurd gitaargeweld. Is de geluidstechnicus soms doof? Zelfs de mooie akoestische nummers waren oorverdovend hard. Natuurlijk zaten er prachtige uitvoeringen tussen (Best of my love bijvoorbeeld) maar overall blijft er toch een indruk achter van veel te hard. Jammer, ik weet dat jullie veel beter kunnen klinken.

 37. 17 maart 2019 om 10:33

  Roelie

  Wat zijn jullie goed zeg, genoten gisteravond in Leeuwarden.

 38. 17 maart 2019 om 10:23

  Yvonne

  Wij hebben genoten van jullie optreden in Almere! Wat een heerlijke muziek! En wat zijn jullie onwijs goed, qua zang maar zeker ook qua instrumentaal. Echt geweldig! Wij gaan zeker nog eens naar een concert!

 39. 15 maart 2019 om 23:29

  Annet

  Hoi hoi Heb genoten vanavond in Hardenberg het was geweldig! Tot de volgende keer !!

 40. 13 maart 2019 om 14:49

  Simonne

  Zaterdagavond genoten van jullie geweldige concert in de Hofnar in Valkenswaard. Jullie zijn echt TOP muzikanten! Hoop dat jullie gauw weer in de buurt komen, dan ga ik zeker weer!

Schrijf een nieuw bericht